0
Evropske lige

Smapdorija i Torino odigrali su utakmicu u kojoj je doseđen po penal za obe ekipe

Remi u Đenovi

Objavljeno: 23.09.12 u 14:37

Sampdorija je ugostila Torino u 4. kolu Serije A, a utakmica je završena bez pobednika 1:1 (0:0). Za ekipu Sampdorije u startnoj postavi je nastupao i srpski fudbaler Nenad Krstičić, dok je na klupi Torino bio Alen Stevanović, koji je u igru ušao u 82. minutu.

Od početka utakmice Sampdorija je uspostavila kontrolu nad loptom. Bili su konkretniji stvarali šanse i stizali do izglednih prilika. Pogodio je Enco Mareska prečku iz slobodnog udarca sa 20-tak metara i posle gužve u šesnaestercu Torina lopta dolazi do Maksija Lopeza koji šalje loptu u mrežu. Ipak, pogodak nije priznat jer je postignut iz ofsajda.

U drugom poluvremenu Torino uspeva da uspostavi ravnotežu. Ćerći je pao u kaznenom prostoru u 67. minutui sudija je pokazao na belu tačku. Najstrožu kaznu izveo je Rolando Bjanki koji je bio siguran i doveo Torino u vođstvo od 1:0. Videli smo još jedan penal ovoga puta za Sampdoriju kada je Glik srušio Edera koji je tak ušao u igru. Golman Torina pročitao je Pocija, ali je lopta ipak ušla u gol gostiju. Sampdorija je napadala, stvarla prilike, ali je na kraju ostalo nerešeno.

Posle 4. kola obe ekipe su neporažene, dok Torino ima utakmicu manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter