0
Evropske lige

Ferguson najavljuje da je Runi blizu povratka na teren

Runi još nije spreman

Objavljeno: 21.09.12 u 17:16

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je Vejn Runi još nije dovoljno oporavljen od povrede i da u nedelju neće moći da igra u derbiju sa Liverpulom.

„Bilo je nagoveštaja da će Runi moći da igra, ali to ipak nije slučaj. On nije daleko od povratka na teren, naporno radi i mogao bi da bude u konkurenciji za tim u narednom kolu“, rekao je Ferguson.

Centarfor Mančester junajteda pauzira već mesec dana zbog povrede noge zadobijene u pobedi njegove ekipe od 3:2 nad Fulamom.

Ešli Jang i Daren Flečer su takođe van tima, a Ferguson se nada da će i oni uskoro moći da pojačaju konkurenciju u timu u predstojećim mečevima.

Jang još ima modricu, ali bi trebalo da bude spreman za dve-tri nedelje, dok Flečer neće početi utakmicu protiv Liverpula, ali će igrati protiv Njukasla. To je odlična utakmica za njega da bude opet u startnoj postavi“, istakao je Ferguson.

Čuveni trener je apelovao na navijače Liverpula i Mančestera da prestanu da pevaju pogrdne pesme vezane za tragedije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter