0
Evropske lige

Vidić imao ludu sreću

Objavljeno: 20.09.12 u 08:30

Nemanja Vidić je umalo stavio Mančester Junajted u veoma tešku situaciju u meču 1. kola Lige šampiona protiv Galatasaraja. Na startu meča je oborio Umuta Buluta, koji je tražio penal, ali je na sreću srpskog defanzivca Štark samo odmahnuo rukom.

 

“ Mislim da sam možda napravio penal. Bila je to teška situacija za sudiju, teško mu je bilo da vidi.Mislim da je mogao da svira i još jedan penal za nas, ali na kraju smo zasluženo pobedili. Postigli smo gol u pravom momentu, ali onda smo bili jako nervozni 10-15 minuta. U drugom poluvremenu smo bili jači. Prvi meč svake sezone u Ligi šampiona je težak. Počeli smo dobro ali smo napravili nekoliko grešaka i samo sebi napravili problem.“

 

Mančester Junajted je zaista imao mnogo sreće protiv Galatasaraja, jer je turski tim tri puta pogodio okvir gola, a i De Hea je bio sjajan u nekoliko navrata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter