0
Evrokupovi

Turski trener ne krije da je razočaran što Galatasaraj nije uspeo da ostvari pozitivan rezultat na Old Trafordu, ali poručuje da tako neće biti i u Istanbulu

Terimu krivo zbog poraza

Objavljeno: 20.09.12 u 18:07

Iskusni trener smatra da je njegova ekipa nesrećno izgubila od Mančestera u premijernoj utakmici grupne faze Lige šampiona.

Crveni đavoli su ranim golom veziste Majkla Kerika poveli sa 1:0, kasnije je Nani promašio jedanaesterac, ali po mnogo čemu drugom dve ekipe su na terenu bile potpuno ravnopravne. Trener gostiju Fatih Terim bio je isfrustriran po završetku meča:
„Igrali smo jako dobro, ali sam veoma besan zbog poraza“, izjavio je Terim.

„Na početku utakmice smo bili malo nervozni, ali smo kasnije doveli igru u ravnotežu. Mogli smo da primimo još neki pogodak, ali smo isto tako mogli i da izjednačimo, pa čak i da dođemo do trijumfa protiv Mančester Junajteda. Drago mi je što smo parirali u igri Juanjtedu, ali sam razočaran što se ta igra nije odrazila na konačan rezultat“, istakao je Fatih Terim.

Na kraju trener Galatasaraja je poručio:
„Hteli smo da se vratimo u Tursku sa dobrim rezultatom, ali moja ekipa će nastaviti da vredno radi i da izvuče pouke iz ovog meča. Mančester Juanjtedu neće biti prijatno kada budemo igrali u Istanbulu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter