0
Evropske lige

Venger konačno priznao

Objavljeno: 18.09.12 u 12:10

Arsenal je ovog leta prodao Robina van Persija Mančester Junajtedu, Arsen Venger je rekao da nije imao izbora, da Holanđanin nije hteo da produži ugovor, i da bi ga izgubili u svakom slučaju sledeće sezone i to bez obeštećenja.

 

Venger se dobro držao do sada kada je u pitanju Van Persi i nije pokazivao emocije što je njegov bivši kapiten postao zvezda rivala Mančester Junajteda.

 

„Da, želeo sam da ode u neki strani klub, da nas ne bi „lovio“ u Premijer ligi. Ali morate ovo da prihvatite, takav je život. Očigledno, mrzim i boli me da ga vidim u drugom dresu. Svaki pokret, svaki udarac koji napravi on se trudi da bude perfektan. Pride, ako ga zovete u deset uveče nećete ga naći u klubu ili pabu. On ili gleda fudbal, ili filim ili se priprema za sledeći meč.“

 

Vengeru je očigledno mnogo teško palo što je Van Persi otišao. Kome ne bi. A onda ga još gleda kako daje hettrik za Junajted.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter