0
Odbojka

KOVAČ ‘SPUŠTA LOPTU’: Sjajan rezultat, ali još uvek ništa ne znači

Objavljeno: 13.09.19 u 20:48

Novi selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač debitovao je u zvaničnoj utakmici na klupi ‘orlova’ dominantnom pobedom protiv Nemačke.

Kovačevi izabranici su danas razbili vicešampiona Evrope sa ubedljivih 3:0 u setovima u prvom kolu Evropskog prvenstva u Belgiji.

– Možemo posmatrati meč iz više uglova… Možemo reći da je ovo prva utakmica na prvenstvu, da je protivnik bio bez energije, možemo da nađemo negativne i pozitivne stvari… Mi smo igrali dobro i protivniku nismo dozvolili da igra svoju igru – rekao je Kovač.

– Dobro smo ih pročitali, da smo u milion situacija imali dobru organizaciju servisa, blok odbrana, a onda napad dobro funkcionisao. Odličan rezultat, ali ništa ne znači. Na psihološkom planu je pozitivno, kako zbog samog prvenstva, tako i zbog toga što će nam oni verovatno biti protivnici u četvrtfinalu – rekao je selektor.

On je danas proslavio 52. rođendan, a igrači su ga u svlačionici dočekali sa rođendanskom pesmom.

– Dočekali su me sa ‘Divan dan, divan dan…’, rekao sam ‘samo nemojte da ga upopastite’. Hvala igračima. Igrali su dobru odbojku danas – rekao je Kovač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter