0
Odbojka

ANA BJELICA: Odigrali smo veoma kvalitetan meč, mada ne od samog početka

Objavljeno: 05.06.19 u 22:23

Fenomenalnu rolu imala je srpska odbojkašica protiv Ruskinja.

Srbija je uspela da porazi Rusiji na drugoj utakmici trećeg vikenda Lige nacija sa 3:1 (22:25, 25:18, 25:11 i 25:22).

Ana Bjelica bila je izvanredna sa čak 27 postignutih poena i jedna od najzaslužnijih za trijumf.

– Sigurno je da je ovo velika pobeda, s obzirom na to da smo igrale protiv reprezentacije Rusije, koja jeste oslabljena, ali opet pojačana u odnosu na prethodne vikende jer su im se priključile Katarina Orlova i Ksenija Parubec. Odigrali smo jako kvalitetan meč, mada ne od samog početka. Kao da nam je trebalo malo vremena da uđemo u igru i da se postavimo na te lagane lopte, što nam je pravilo najveći problem. U nastavku meča smo kontrolisale igru, sve je bilo u našim rukama. Iskoristile smo to i prelomile meč u našu korist, rekla je Blejica i dodala:

– Sutra igramo protiv domaćina, Belgije, i to će verovatno biti najteži meč ovde, s obzirom da igraju na domaćem terenu. Dobro se zna da Belgija, kada je motivisana, može da igra na jako visokom nivou. Nadam se da ćemo sutra skoncentrisano ući u meč i da ćemo uspeti da završimo ovaj turnir sa tri pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter