1
Ostali sportovi

FOTO: Twitter screenshot

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Istoriju pišite u bazenu, bez pritiska na sudije i VSS!

Objavljeno: 03.06.19 u 21:45

Finalna serija vaterpolo šampionata Srbije podigla je mnogo bure, ponajviše zahvaljujući saopštenju koje su objavili Šapčani, a u kom su optužili sudije da su oštetili ekupu iz Šapca u drugoj utakmici.

A na to saopštenje odgovorila je i Crvena zvezda, čiji odgovor prenosimo u celosti i bez izmena:

– Zaista smo neprijatno iznenađeni saopštenjem VK Šabac, koje je objavljeno u javnosti gotovo 24 časa nakon druge utakmice, koju iz Šapca nazivaju nekakvom “otimačinom” i “prljavom igrom” vaterpolista našeg kluba.

Delimo mišljenje naših sportskih rivala da je finalna serija na “ivici regularnosti” I to je postala još nakon prve utakmice u Šapcu, (nakon koje se podsećamo VK Crvena zvezda nije oglašavao već sportski čestitao poraz, iako je mogao da ima mnogo zamerki), a posebno nakon ovog saopštenja i pravljenja svojevrsnog pritiska u javnosti pred treću odlučujuću utakmicu.

Želimo da verujemo da VK Šabac stižu pozivi “podrške” sa svih strana, i gotovo smo uvereni nakon ovog saopštenja da su neki od tih poziva imali i funkciju “sufliranja” kako bi se ovo saopštenje napravilo i objavilo, sa samo jednim ciljem – pravljenjem dodatnog pritiska na VSS, naš klub i sudije pred treći meč.

Umesto da ulazimo u nekakvu raspravu sa rivalom tokom finala, postavljamo dodatna pitanja, analiziramo regularnost I kriterijum sudija u ovoj muškoj I trofejnoj igri…za dobrobit srpskog vaterpola poručujemo rivalu Iz Šapca da priliku za istorijski trofej traži tamo gde mu je I mesto u bazenu, navedeno je u saopštenju objavljenom na fejsbuk stranici Crvene zvezde.

Majstorica je zakazana za 5. jun u Šapcu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter