1
Ostali sportovi

FOTO: Twitter screenshot

GRME IZ ŠAPCA: Ovo je antipropaganda vaterpola!

Objavljeno: 02.06.19 u 12:25

Crvena zvezda je izjednačila u finalnoj seriji plej-ofa u vaterpolu, a danas je stigla reakcija iz Šapca.

Šapčani su vidno nezadovoljni suđenjem na drugoj utakmici u Beogradu, smatrajući da su dopuštani ‘prljavi i nedozvoljeni udarci’ protiv njih.

Aktuelni osvajač Kupa dobio je prvi meč, crveno-beli su izjednačili, ali u Šapcu su nezadovoljni suđenjem u drugoj utakmici u Beogradu.

– Sudije Raković i Golijanin dozvoljavali su „prljavu“ igru vaterpolista Crvene Zvezde. Dopuštali su udaranje preko vode, bez sankcionisanja arbitara domaći su udarali u lice naše igrače. Nejednakim kriterijumima onemogućili su ravnopravnu igru centara Šapca. Ovo je samo deo onoga čime smo nezadovoljni i zbog čega tvrdimo da je finalna serija na ivici regularnosti. Stižu nam poruke i pozivi podrške od naših reprezentativaca, vaterpolo radnika iz Srbije, sportskih prijatelja iz Hrvatske i Crne Gore koji ističu da je sve ovo antipropaganda vaterpola i kolokvijalno rečeno „otimanje“ u vaterpolu – ističu u VK Šabac, a prenosi ‘Glas Podrinja’.

Sledi meč odluke u Šapcu, popularna ‘majstorica’, a klub je pozvao navijače da dođu i podrže igrače.

– Nismo imali ravnopravan tretman kod sudija ni u mečevima gde smo pobedili, ali su naši igrači i sjajna publika doneli trijumfe. Pozivamo sve da ispune tribine našeg bazena i budu podrška klubu u neravnopravnoj borbi. Nećemo dozvoliti da nam neko, na takav način, otme titulu na našem bazenu. Mi želimo da pobedi sport, da presudi bolja igra, koncentracija, manje grešaka, a ne da „presudu“ donese neko, negde van bazena i van interesa našeg sporta. Svojim odlukama Vatepolo savez Srbije od sporta i svega što on predstavlja, pravi suprotnost. Do sada smo trpeli sve udarce i one u bazenu i one van njega, ali dosta je toga, to se u sredu neće dogoditi.

0
0

1 Komentara

  1. Da su pobedili hvalili bi sudije i organizaciju. Interesantno da niko ne analizira gde mu noći provode sportisti. Ne samo u vaterpolu već i u ostalim sportovima. To naročito važi za zemlje gde se okreću male pare u džepove sportista….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter