0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Vezali smo dva dana bez promašaja, ne menjamo taktiku – lepi fiksevi su pred nama

Objavljeno: 27.04.19 u 10:08

Uspeli smo drugi pet u nizu da ostvarimo pun pogodak, a ovaj je značajan na praznik i želimo da dan pred Vaskrs bude uspešan, te nećemo odustati od dobitne taktike.

SAUTEMPTON – BORMAUT 1 (2.00)

Sledi finiš sezone, a posle niza godina domaćin ima dobru poziciju i da sa jednom pobedom verovatno stavi tačku na opstanak, tako da imaju ‘meč loptu’ pred svojim navijačima.

BOLONJA – EMPOLI 1 (1.80)

Nema dileme da je ekipa Siniše Mihajlovića u usponu u pravom času i imaju priliku da otpišu glavnog konkurenta u borbi za opstanak i pikirali su tri boda.

ATLETIKO (M) – VALJADOLID 1 (1.40)

Drugo mesto je cementirano za crveno-bele iz Madrida i posle pobede nad Valensijom imaće lakši zadatak, mada gosti vode borbu za opstanak i favorit bi trebalo da ostvari pun pogodak.

GENT – GENK 2 (1.80)

Gosti se nalaze nadomak cilja da postanu šampioni Belgije i potrebno je da imaju mirnu misiju, pa su spremni da dobru formu krunišu novim uspehom protiv velikog rivala.

Ukupna kvota na tiketu je 9.07.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter