Rukometni reprezentativci Srbije Miljan Pušica i Bogdan Radivojević složni su u oceni da je podrška publike u predstojećoj utakmici protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo izuzetno bitna, te su ih shodno tome danas pozvali da ispune Beogradsku arenu.

– Izuzetno bitan meč je ispred nas. Moramo da idemo na pobedu, i pored toga što je Hrvatska favorit. Moramo da popravimo utisak sa Svetskog prvenstva. Podrška publike je izuzetno važna za nas. Što nas više navijača bude podržalo, bićemo jači – rekao je levi bek Pušica.


Rukometaši Srbije odradili su danas prvi i ujedno poslednji trening u Areni pred utakmkicu sa selekcijom Hrvatske u okviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

– Pozivam ljude da dodju u što većem broju. Sa njima možemo da uradimo mnogo više. Neka dođu ljudi da nas podrže, jer ćemo mi izginuti na terenu. Neka budu uz nas – rekao je Radivojević.

Na prvom treningu reprezentacije u Beogradskoj areni, gde su poslednji meč odigrali pre sedam godina pojavio se i glumac Milan Vasić.

On je uputio reči podrške uz obećanje da će zajedno sa svojim prijateljima bodriti rukometaše u sutrašnjoj utakmici.

Meč između Srbije i Hrvatske igraće se sutra od 18 časova u Beogradskoj areni, a ulaz je besplatan.