1
Ostali sportovi

POSRNULI GIGANT ZOVE NAVIJAČE: Kada ako ne sada, prodali smo 36 ulaznica, ali trebaš nam ti!

Objavljeno: 27.03.19 u 20:46

Za utakmice vaterpolo kluba Partizan nekada se tražila ulaznica više, crno-beli su od tima koji je bio strah i trepet u očima navijača pali u zaborav. 
Vaterpolo selekciji crno-belih u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Partizan ima finansijskih problema, te je smeštaj i putovanje na gostujuće mečeve dovedeno u pitanje. 

Nekadašnji vaterpolo gigant sada se suočava sa problemima i na domaćem terenu. U petak 29. marta sa početkom od 20 časova Partizan igra protiv Solarisa. Za ekipu sa Banjice ovo je odlučujuća utakmica u borbi za opstanak u ligi. Na žalost organizatora meča, navijači su okrenuli leđa nekadašnjem šampionu Evrope i za ovaj meč prodato je manje od 40 ulaznica, ali kako navode, entuzijazma im ne manjka. 

– Juče je na Banjici prodato 30 karata i u Partizan Spirit radnji šest, ali entuzijazam ne opada. Još samo 964 karte da se prodaju i bazen na Banjici je pun u odlučujućoj utakmici za opstanak u regionalnoj ligi, a Partizan je novčano mirniji neko vreme, navodi se na društvenim mrežama VK Partizan 

0
0

1 Komentara

  1. VK Partizan nije posrnuli gigant, nego sistematski od države i Crvene zvezde uništavani gigant. Partizan je najveći svjetski vaterpolo klub, sa sedam titula prvaka Evrope i klub koji je u svojoj školi vaterpola odgajio najveće svjetske vaterpolisteb svih vremena. Igor Milanović je najbolji vaterpoliista, a Aleksandar najbolji golman svih vremena i obojica su ponikli na Banjici. Lista svjetskih vaterpolo legendi bila bi preduga kada bih počeo da ih nižem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter