Za utakmice vaterpolo kluba Partizan nekada se tražila ulaznica više, crno-beli su od tima koji je bio strah i trepet u očima navijača pali u zaborav. 
Vaterpolo selekciji crno-belih u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Partizan ima finansijskih problema, te je smeštaj i putovanje na gostujuće mečeve dovedeno u pitanje. 

Nekadašnji vaterpolo gigant sada se suočava sa problemima i na domaćem terenu. U petak 29. marta sa početkom od 20 časova Partizan igra protiv Solarisa. Za ekipu sa Banjice ovo je odlučujuća utakmica u borbi za opstanak u ligi. Na žalost organizatora meča, navijači su okrenuli leđa nekadašnjem šampionu Evrope i za ovaj meč prodato je manje od 40 ulaznica, ali kako navode, entuzijazma im ne manjka. 


– Juče je na Banjici prodato 30 karata i u Partizan Spirit radnji šest, ali entuzijazam ne opada. Još samo 964 karte da se prodaju i bazen na Banjici je pun u odlučujućoj utakmici za opstanak u regionalnoj ligi, a Partizan je novčano mirniji neko vreme, navodi se na društvenim mrežama VK Partizan