0
Ostali sportovi

FOTO: SS Srbije

STRELJAŠTVO: Juniori otputovali na EP u Osijek

Objavljeno: 16.03.19 u 19:10

Još dva dana ostalo je do prvih takmičenja na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Osijeku.

U ponedeljak na vatrenu liniju izlaze juniorke i juniori.

Naša omladinska selekcija danas je otputovala u Osijek. Iz Beograda su krenuli: Marija Kolarević, Teodora Vukojević, Kristina Lazarević (sve tri puška), Teodora Simić, Jelena Todorović (obe pištolj), Aleksa Mitrović, Đorđe Savić, Veljko Ilić (sva trojica puška) i Stefan Todorović (pištolj), zatim Dragan Donević, šef stručnog štaba, i treneri Saša Iker, Stefan Višekruna i Marko Sokić. Na putu su im se pridružili sportski direktor SSS Dragan Marković i takmičarka pištoljem Katarina Maricki, koji su krenuli iz Novog Sada.

Šef stručnog štaba Dragan Donević pred start juniorskih takmičenja kaže:

-U svim juniorskim disciplinama, izuzev u takmičenju pištoljem za juniore, predstavićemo se sa kompletnim, tročlanim ekipama. Prošle godine došlo je do smene generacija, pa je naša selekcija relativno mlada. Dve takmičarke, Teodora Vukojević i Kristina Lazarević, će debitovati na velikom takmičenju. I pored toga, imamo adute koje mogu da se bore za visok plasman u vrlo jakoj konkurenciji kakva nas očekuje u Osijeku. Prethodnih nedelja za juniorski reprezentativci su imali zajedničke pripreme u Novom Sadu i Smederevu, smatram da su spremni za dobra ostvarenja.

Juniorska takmičenja biće održana od ponedeljka do srede, a seniorska od četvrtka do nedelje. Seniori put Osijeka kreću u utorak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter