1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Odmora nema, na njih danas računamo

Objavljeno: 26.02.19 u 11:20

Nema odmora za klubove iz Engleske koji u Premijer ligi nastavljaju borbu za bodove, a za mnoge ekipe ovo kolo može da donose prekretnicu kao i u pojedinim zaostalim utakmicama u Evropi.

LESTER – BRAJTON 1 (2.00)

Nema dileme da svaka promena trenera treba da donese pomak u ekipi, tako da „lisice“ moraju da jure pobedu ukoliko žele da imaju mirne snove u nastavku šampionata.

NJUKASL – BARNLI 1 (2.10)

Uspeli su konačno crno-beli da se vrate na pobednički kolosek i imaju priliku da u drugom uzastopnom meču kod kuće dođu do uspeha i moraju da budu na visini zadatka.

HAL – MILVOL 1 (2.30)

Sledi sudar dve ekipe koje igraju toplo-hladno od starta sezone i njihova forma je promenjljiva mada ovog puta je blaga prednost na strani domaćina.

SAMBLI – TUR 1 (2.00)

Intresantan dvoboj u kojem je domaćin favorit pošto je bolje plasiran na tabeli i ima dobar niz mada su gosti za vikend iznenadili Le Man i dolaze da pokušaju da ostvare novi podvig mada je teška misija.

Ukupna kvota na tiketu je 19.32.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter