0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Pune tribine ruše Valensiju, ‘gađamo’ i Nim

Objavljeno: 23.01.19 u 11:06

Tokom nedelje ponuda nije baš velika tako da nema mnogo zanimljivih fudbalskih predstava i sledi miks tiketa sa košarkom pošto Evrokup ulazi u samu završnicu takmičenja po grupama.

NIM – ANŽE 1 (2.00)

U zaostalom meču šampionata Francuske bodovi su nephodni domaćinu, koji je podigao nivo forme i ušli su u pravi ritam što je bitno da potvrde upisivanjem trijumfa.

MEHELEN – SENT ŽIL 1 (1.70)

U Kupu Belgije su iznenađenja česta, ali Mehelen ruši sve redom sa ciljem da se vrati u elitu i na drugom koloseku ima zicer na svom terenu za plasman u završnicu.

PARALIMNI – ANORTOZIS 2 (1.70)

Jesu iznenadili u prvom meču pre sedam dana favorita, ali se očekuje da gosti vrate dug i prođu dalje u Kupu i potrebna im je pobeda od dva gola razlike što nije (ne)moguća misija na Kipru.

C. ZVEZDA – VALENSIJA 1 (1.70)

Samo pobeda ostavlja crveno-bele u trci za plasaman u Top 8 i Španci sa tri pobede nemaju rezultatski imperativ, a uz podršku sa tribina domaćin može da sruši dobrog rivala.

Ukupna kvota na tiketu je 9.82.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter