0
Ostali sportovi

NENAD PERUNIČIĆ: Bilo je bolno gledati nas…

Objavljeno: 12.01.19 u 23:48

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić svestan je razlike u kvalitetu između njegovog tima i reprezentacije Francuske.

Srbija je u drugom kolu poražena od ‘galskih petlova’ rezultatom 32:21, iako je 20 minuta imala minimalnu prednost nad favorizovanim rivalom.

– Jasna je bila snaga svetskog šampiona, dok smo se mi raspali u 22. minutu – rekao je selektor Nenad Peruničić i rekao par reči o razmišljanju svojih igrača kada su imali vođstvo protiv jedne od najboljih selekcija sveta.

– Zadovoljavaju se malim stvarima! Kao da su bili iznenađeni što su neko vreme uspešno parirali velikom protivniku. U nastavku meča je bilo bolno bilo gledati nemoć igrača, brojne tehničke greške i promašaje – rekao je Peruničić.

Najbolji strelac ove utakmice bilo je krilo Srbije Bogdan Radivojević.

– Šteta što drugo poluvreme nismo odigrali kao prvo, koje mislim da je bilo na vrhunskom nivou. Verovatno niko to nije očekivao od nas, ali u tom delu meča smo stvarno pokazali kvalitet i da smo dobra ekipa. Stvarno mi nije jasno zašto tako nismo nastavili – rekao je Radivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter