0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Londonski derbi pun golova, Bajern siguran na svom terenu

Objavljeno: 19.12.18 u 12:39

Danas na programu razni dueli u kupovima, a trka za bodove nastavlja u Nemačkoj, gde posle velikog kiksa Dortmunda, od značaja je megdan u Minhenu.

BAJERN – LAJPCIG 1 (1.50)

Vreme je da domaćin pred smiraj godine uspešno odradi preostala dva kola, a otvara im se šansa da se približe lideru i učiniće sve da upišu novu pobedu posle Hanovera.

ARSENAL – TOTENHEM GG (1.60)

Pre nekoliko nedelja u šampionatu viđena je goleada na ‘Emiratima’, tako da bez obzira što će ekipe izaći u kombinovanim sastavima ponovo mogu da se očekuju pogoci na obe strane.

AMIEN – LION 2 (1.70)

Provukao se PSŽ i svakako da favoriti hoće prolaz dalje do polufinala i pokušaja da se bore za jedan od trofeja pored činjenice da gosti imaju obaveze i na drugim kolosecima, mada posle vikenda sledi mini odmor.

KIŠAMIKOS – PANATINAIKOS 2 (1.60)

Rana je faza Kupa Grčke i klubovi će izvoditi uglavnom ekipe sa igračima iz drugog plana, ali popularni Pao ima zadatak da preskoči ovu rundu na gostovanju.

Ukupna kvota na tiketu je 6.52.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter