0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Domaćini favoriti večeras u LE – Spartak Moskva, Anderleht, Fenerbahče i Zenit

Objavljeno: 29.11.18 u 11:00

Kiks Dortmunda je sinoć ‘kumovao’ da tiket ne bude dobitan, ali su ostali predlozi bili pun pogodak, danas sledi Liga Evrope i očekujemo da budemo uspešni.

SPARTAK (M) – RAPID 1 (1.70)

Ruski minus u Moskvi ne prija svima tako da domaći igrači imaju blagu prednost, ali domaćin se polako budi u samom finišu prvog dela sezone i treba da se očekuje pun pogodak.

ANDERLEHT – TRNAVA 1 (1.50)

Samim ulaskom u grupnu fazu Lige Evrope Slovaci su ostvarili maksimum i njihove ambicije u ovom takmičenju su završene, a krajnje je vreme da gigant iz Brisela upiše pobedu.

FENERBAHČE – DINAMO 1 (2.20)

Posle promene trenera domaćin je malo popravio utisak, ali čeka se januar da pojačaju ekipu mada posle plasmana Hrvata u naredni krug možda im se „otvori“ da pobedom budu na drugom mestu.

ZENIT – KOPENHAGEN 1 (1.70)

Gigant se primakao prvom mestu u grupi, ali želi da nastavi dobar učinak u Evropi pred svojim navijačima na stadionu koji je pokriven tako da će imati dobre uslove da savlada Dance.

Ukupna kvota na tiketu je 9.53.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter