0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dva brza gola u Napulju, ‘dvojka’ na Arsenal

Objavljeno: 25.11.18 u 10:10

Nismo juče uspeli da nastvimo seriju pogodaka „zahvaljujući“ kiksu Rome u Udinama, a danas se nadamo uspešnom izboru mečeva širom stadiona u Evropi.

BORNMAUT – ARSENAL 2 (2.00)

Ekipi iz Londona je trebalo vremena da uhvati pravi ritam posle dolaska Emerija, a igraju sve bolje i očekuje se da postignu dobre rezultate i prvi cilj je rušenje domaćina.

M’GLADBAH – HANOVER 1 (1.50)

Kod kuće je domaćin veoma moćan i igraju veoma efikasno i ne treba da imaju problema sa rivalom, koji igra čvrsto mada nisu uspevali da se suprostave realno jačim protivnicima u Bundesligi.

NAPOLI – KJEVO 2+ PRVO (2.00)

Domaćin želi da brzo reši posao pred svojim navijačima i da sačuvaju energiju za bitan megdan sa Zvezdom, tako da će najslabiji tim „Kalča“ primiti bar dva gola u prvim poluvremenu.

ESPANJOL – ĐIRONA 1 (1.70)

Igraju dobro u Barseloni od starta sezone koja je jedna od najuspešnijih za domaćina, a protiv komšija pobeda je imperativ i biće potrebno umeća da se ostvari pun pogodak.

Ukupna kvota na tiketu je 10.02.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter