0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Igramo na pobede domaćina danas

Objavljeno: 23.11.18 u 12:39

Sledi konačno povratak na klupski kolosek, tako da pred vikend sledi zagrevanje u borbi za bodove i biće intresantno na pojedinim utakmicama košarkaške Evrolige.

LION – ST. ETJEN 1 (1.70)

Uvek su ovi mečevi na oba terena donosili dosta uzbuđenja što je i večeras garant, a zadatak domaćina je da zablista i ostvari pobedu posle nekih kikseva.

LEVERKUZEN – ŠTUTGART 1 (1.60)

Baš su ‘farmaceuti’ loše do sada odradili posao i imaju priliku da se sa tri boda polako izvlače iz drugog dela tabele i rival je u lošijoj formi, što im daje dodatni elan da pobede.

LEGANES – ALAVES 1 (2.30)

Baskijci su predvođeni Abelardom postali najveće iznenađenje sezone u Španiji, a polako se očekuje da malo ‘ukoče’ i u predgrađu Madrida rival je opasan i ima kvalitet da upiše tri boda.

BARSELONA – ARMANI 1 (1.50)

Slabo su krenuli i kada se ekipa Svetislava Pešića zahuktala brzo je sve nadoknadila, a večeras imaju novi posao da pobede Italijane i opravdaju ulogu favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 9.38.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter