0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Gosti vode glavnu reč, uz sigurnog ‘keca’ na Atletiko

Objavljeno: 10.11.18 u 12:21

Polako se zahuktava trka za bodove širom Evrope, a prvog dana vikenda smo se opredelili za mečeve u najjačim šampionatima, gde su na potezu favoriti mada zadaci nisu ni malo laki.

HADERSFILD – VEST HEM 2 (2.30)

Pobedom nad Fulamom domaćin je posle prošlog kola pobegao sa poslednjeg mesta, a danas ima novi ispit mada su se ‘čekićari’ razigrali i juriće tri boda na strani.

GENGAMP – LION 2 (1.70)

Dešavalo se često da domaćin na svom stadionu poremeti planove velikih klubova, a u prošlosti se opekao i Lion. Ipak, sada su u naletu, što bi trebalo da potvrde sa nova tri boda.

ATLETIKO MADRID – ATLETIK BILBAO 1 (1.60)

Madriđani su savladali Dortmund pre tri dana pokazujući da su napredovali u formi tako da silno motivisani dočekuju nastavak šampionata sa ciljem da upišu novi trijumf.

ŠARLROA – KLUB BRIŽ 2 (2.00)

Zna se da u Belgiji nema lakih gostovanja, a kada dolazi šampion onda je on u prednosti, tako da ce Briž pokušati posle dva uzastopna remija da upise ‘trojku’.

Ukupna kvota na tiketu je  12.51.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter