0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Ponuda je bogata, predlažemo četiri lepa ‘fiksa’

Objavljeno: 04.11.18 u 12:00

Borba za bodove se zahuktava širom Evrope, a juče smo bili blizu mada se često nađe neki favorit da kiksne, ali sledi novi izbor parova iz najjačih šampionata.

NANT – GENGAMP 1 (1.85)

Izgleda da su se ‘kanarinci’ probudili posle promene trenera tako da imaju imperativ da upišu nova tri boda, a blaga prednost je na njihovoj strani u odnosu na rivala.

PARMA – FROZINONE 1 (2.00)

Sledi sudar povratnika u elitni rang u kojem je domaćin u prednosti koga predvodi raspucani napadač Žervinjo, a na njihovoj strani je i solidna forma mada su gosti u prošlom kolu bili bolji od SPAL-a.

VILJAREAL – LEVANTE 1 (1.60)

Konačno je došao trenutak da se ‘žuta podmornica’ malo zahukta i upiše pobedu u komšijskom okrsaju u kojem imaju ulogu favorita i očekuje se da samo poentiraju.

BEVEREN – ANDERLEHT 2 (1.70)

Baš dugo ekipa iz Brisela nije upisala pobedu, a imaju priliku da u gostima dođu do trijumfa što se realno očekuje pošto su mnogo kvalitetniji od domaćina.

Ukupna kvota na tiketu je 10.06.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter