0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Iz skromne ponude izdvajamo nekoliko fikseva

Objavljeno: 18.10.18 u 12:15

Uglavnom se za bodove bore u slabijim ligama, a sledi zagrevanje za pakleni vikend i pokušaćemo uz Evroligu da skockamo dobitnu kombinaciju.

HIDVORE – KOGE 2 (2.00)

U zaostalom meču gosti dolaze sa jasnim planom da osvoje nova tri boda, a ako bude presudna trenutna forma šanse su im dobre da ostvare pun pogodak na ‘vrućem terenu’.

RIPENŠIJA – U. KLUŽ 2 (1.70)

U Temišvar stiže bivš prvoligaš koji ima ambicije da se ponovo takmiči u elitnom rangu, a cilj je da se danas domognu pobede i tako nastave sa dobrim rezultatima.

AL VEHDA – AL FEHIA 1 (1.60)

Nova ekipa Slavoljuba Muslina ima priliku da se pokaže šefu, koji će meč pratiti iz lože, a od sutra zapožeti svoju misiju sa timom u kome je i bivši član Zvezde Džon Ruiz, mada domaćin ima ulogu favorita.

BARSELONA – BAJERN 1 H (1.85)

Posle dva poraza na startu Evrolige domaćin predvođen Svetisalavom Pešićem protiv njegovog bivšeg kluba i kolege Dejana Radonjića juriće premijernu pobedu, a očekuje se da ona na kraju bude izražena sa destak poena razlike.

Ukupna kvota na tiketu je 10.06.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter