0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

SP U ODBOJCI: Rampa u polufinalu, Brazil preveliki zalogaj za ekipu Nikole Grbića

Objavljeno: 29.09.18 u 18:33

Današnjim duelom Brazila i Srbije počeli su polufinalni mečevi na Svetskom prvenstvu u odobjci.

Karioke su slavili protiv naše selekcije rezultatom 3:0 (25:22, 25:21, 25:22).

Ušla je selekcija Brazila kao favorit u ovaj meč, a već pri prvom tehničkom tajm-autu imali su prednost od 8:4, a potom su nastavili u istom ritmu i na prvom narednom tajm-autu imali su 16:11. Međutim onda se i naša selekcija ‘probudila’ i dodala gas, pa je uspela da postigne četiri vezana poena i smanji prednost na poen zaostatka. Međutim nije mogla ekipi Nikole Grbića do potpunog preokreta, a Brazilci su set priveli u svoju korist i trijumfovali rezultatom 25:22.

Drugi set nije počeo kao prvi, rezultat je bio na klackalici, a najbolji pokazatelj toga je i da je sredinom tog dela igre bilo nerešeno 9:9. Međutim ponovo u završnoicu seta Brazilci ulaze bolje uspevaju da polako naprave razliku i odlepe se od našeg tima i osvoje i ova jdeo igre rezultatom 25:22.

Treći set nije se u mnogome reazlikovao od prva, jednostavno bolji prijem i bolji servis večeras bili su dovoljan razlog da i u ovom delu igre ‘karioke’ slave sa 25:22 i tako se plasiraju u finale Svetskog prvenstva. 

Drugi meč polufinala na programu je večeras od 21.15 časova, a snage će odmeriti SAD i Poljska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter