0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nekoliko fikseva iz oskudne ponude mečeva danas

Objavljeno: 12.09.18 u 11:34

Završen je septembarski ciklus za reprezentativne selekcije tako da je do petka i nastavka takmičenja klubova ponuda ‘siromašna’, ali smo pokušali da skockamo dobitni tiket.

HIK – NOKOBING 2 (1.60)

Danci se u Kupu takmiče tokom pauze, a na sceni su klubovi iz nižeg ranga pošto se najbolji uključuju u narednom krugu i gosti su favoriti da prođu dalje.

VADI DEGLA – EL MAKOSA 2 (2.00)

Egipćani nastavljaju borbu za bodove posle samo tri dana od nastupa reprezentacije zbog zgusnutosti kalendara tako da sledi spektakl u kojem dva dobra tima žele uspeh, mada je blaga prednost na strani gostiju.

KOVENTRI – ARSENAL 21 GG (1.60)

Zaostali meč takmicenja u Kupu za nižerazredne i mlade ekipe dobiće večeras poslednjeg putnika, a očekuje se intresantna partija sa golovima na obe strane i iskustvo je na strani domaćina.

ST. PAULI 2 – JEDELOH 1 (2.20)

Poznato je da su ‘gusari’ veoma nezgodni domaćini i da pred svojim vatrenim navijačima igraju dobro tako da imaju prednost u pokušaju da upišu tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 11.26.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter