0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Domaćini na nivou, četiri ‘keca’ donose dobitak

Objavljeno: 03.09.18 u 10:53

Uglavnom je prvog dana posle vikenda ponuda solidna, ali zbog obaveza reprezentacije ovog ponedeljka izbor je sužen, pa ćemo probati da „skockamo“ dobitni tiket.

LORIEN – GRENOBL 1 (1.80)

Nema šale sa bivšim članom elite koji se nalazi u dobroj formi i hoće da se vrati na glavnu pozornicu, a za ispunjenje ciljeva potrebno je da ostvare novu pobedu.

KIEL – MAGDEBURG 1 (1.95)

Nemački okršaji u „cvajti“ su veoma zanimljivi, a pogotovo kada se sastaju novajlije i prednost je na strani domaćina koji je bolje otvorio sezonu i imaju blagu prednost u odnosu na rivala.

LEVADIJAKOS – SMIRNIS 1 (2.30)

Grci su odigrali samo jedno kolo, pa nemamo baš pravi uvid u formu manjih klubova mada domačin je dobar pred svojim navijačima i može da se očekuje da upišu tri boda.

BEITAR – HAPOEL K. 1 (1.50)

Nema dileme da je apsolutna uloga favorita na strani ekipe iz Jerusalima koja igra dobro i imaju kvalitetniji tim od protivnika mada doza opreznisti je uvek neophodna.

Ukupna kvota na tiketu je 12.10.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter