0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ u Kijevu se ne propušta, kao i golovi u Istanbulu i Moskvi

Objavljeno: 14.08.18 u 14:12

Ponovo su na repertoaru utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, i to svi revanši u jednom danu, pa je ponuda raznovrsna.

DINAMO KIJEV – SLAVIJA PRAG 1 (2,00)

U prvoj utakmici domaćin se spasio poraza golom u nadoknadi vremena i još tada se videlo ko je kvalitetniji rival u ovom okršaju. Još kada se doda suverenost Dinama na domaćem terenu, ovo je kvota koja se ne propušta.

SPARTAK MOSKVA – PAOK GG (1,80)

Igra ‘gol-gol’ u prvoj utakmici u Solunu je bila zicer za sve kladioničare, i prošla je već posle 25 minuta, a već na kraju poluvremena rezultat je bio 3:2. Možda večeras u Moskvi neće biti takav rasplet, ali zasigurno očekujemo da se barem po jednom zatrese mreža oba rivala.

FENERBAHČE – BENFIKA GG (1,77)

U pitanju su dva tima koji inače igraju napadački fudbal, ali je u prvom meču odigrana ‘šahovska partija’ i viđen samo jedan gol u mreži turskog tima. Zato će Fener večeras morati da napadne, a Benfika pokuša da ih ugrozi iz kontre. Verujemo da će makar jednom uspeti u tome.

VIDEOTON – MALME 0-2 (1,60)

Marko Nikolić je vrstan taktičar, to je pokazao u dvomeču protiv Ludogoreca, ali i u prvom meču gde je izvojevao pozitivan rezultat pred revanš. Ovakve utakmice su poslastica za njega, da zatvori rivala i odigra na ‘nulu’.

Ukupna kvota na tiketu je 10,20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter