0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kako da propustimo otvaranje Premijer lige i francuske Lige 1?

Objavljeno: 10.08.18 u 11:08

Brojna iznenađenja u kvalifikacijama za Ligu Evrope ‘srušila’ su mnoge tikete, a danas sledi popravni i kreću polako takmičenja u najboljim prvenstvima u Evropi.

MANČESTER J. – LESTER 1 (1.60)

Nisu dovodili velike ‘zvezde’ i procena je da domaćin ima dobru ekipu koju će predvoditi Murinjo, a gosti su radili u oba pravca i poseduju dobru ekipu mada prednost je na strani slavnog kluba.

OLIMPIK M. – TULUZ 1 (1.50)

Zna se da u Francuskoj PSŽ nema ozbiljnu konkurenciju, a ostali veliki klubovi imaju svoje planove i tako na ‘Velodromu’ Olimpik želi da u novu sezonu zakorači sa tri boda.

RADNICKI N. – VOŽDOVAC 1 (1.40)

Nišlije kod kuće ređaju pobede i maksimalan učinak žele da zadrže i posle meča sa gostima iz Beograda, koji ima dobar sastav mada mnogo novih igrača se jos nije uklopilo u potpunosti.

TJANĐIN – HENAN 1 (2.00)

Kinezi su se zahuktali i već su poodmakli u drugom delu sezone, gde se lome ‘koplja’ za dobre pozicije. Domaćin je pikirao tri boda i ima blagu prednost u odnosu na protivnika.

Ukupna kvota na tiketu je 6.72.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter