0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Škendiji samopouzdanje ne pomaže, PAOK bolji od Spartaka

Objavljeno: 08.08.18 u 10:53

Desilo se juče da samo zbog jednog gola „viška“ padne tiket, ali su prošli glavni predlozi u kvalifikacijama za Ligu šampiona i trka za plasman u eltno takmičenje biće veoma interesamtma.

PAOK – SPARTAK (M) 1 (2.25)

U Solunu su mnoge ekipe padale pred vatrenim domaćim navijačima koji stavaraju sjajnu atmosferu na tribinama, a kvalitet ekipe je dovoljan da se suprotstavi Rusima u borbi za pobedu.

SALZBURG – ŠKENDIJA 2 – 3 GOLA (2.25)

Šampion Makedonije je prošao dva kola kvalifikacija i u Austriju dolaze sa mnogo samopouzdanja da pokušaju da iznenade favorita, a brojne promene u timu domaćina neće biti smetnja da ostvare pobedu pred revanš u Skoplju.

SELTIK – AEK PRVO POL X2 (1.50)

Sudar dva šampiona u Glazgovu treba da bude veoma intresantan, a Grci su formirali dobru ekipu i zelenima neće da bude lako tako da gosti imaju kvalitete da iznenade giganta.

ZENIT 2 – SOČI 2 (1.75)

Mladi ruski tim domaćina igra promenljivo na startu sezone, a gosti iz olimpijskog grada su se zahuktali i dolaze po nova tri boda i imaju prednost u odnosu na rivala.

Ukupna kvota na tiketu je 13.28.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter