0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Malo golova na prvim mečevima nokaut faze na Mondijalu

Objavljeno: 30.06.18 u 10:29

Kreću eliminacije na SP u Rusiji, a polako se mnogi klubovi zahuktavaju sa pripremnim mečevima pred novu sezonu, tako da imamo više ponuđenih opcija.

FRANCUSKA – ARGENTINA 1 – 2 GOLA (1.80)

Sudar dva tima u kojem prema prikazanom je prednost na strani „galskih petlova“, a sigurno da su Mesi i drugovi posle povratka iz „pakla“ još jači i ne treba očekivati mnogo golova na obe strane.

URUGVAJ – PORTUGAL 1- 2 GOLA (1.75)

Dva slična stila imaju rivali i verovatno sledi šahovska partija u kojoj jedan pravi potez može da donese mat i prolaz dalje, a svakako da sledi tvrd meč bez mnogo pogodaka pošto je ulog ogroman.

RADNIK (S) – RUBIN (K) 2 (1.55)

Sledi dobra provera ekipe iz Surdulice protiv prvoligaša iz Rusije, koji je svakako po kvalitetu bolji tim i očekuje se da ostvare novu pobedu na pripremama u Srbiji.

MINHEN 1860 – BAZEL 2 + PRVO POL (2.05)

Poznato je da na mnogim test mečevima taktika nije u prvom planu i igra se otvoreno na obe strane i može da se ocekuju golovi tokom prvog dela igre.

Ukupna kvota na tiketu je 10.28.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter