0
Ostali sportovi

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

SRPSKI MMA BORCI ODLAZE NA VELIKU SCENU: Negucić, Ilić i Todorović pokazaće šta znaju u Las Vegasu (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 18.06.18 u 19:45

Borci iz naše zemlje danas su potpisali značajan ugovor za borbe u Las Vegasu.

Stefan Negucić je novi član, dok su Duško Todorović i Aleksandar Ilić već bili deo najjače organizacije na ovim prostorima, FFC. Ugovor je potpisan na tri godine.

U toku današnjeg dana naši borci sastali su se sa čelnim ljudima ove promocije u Zagrebu. Orsad Zovko direktor ove organizacije nije krio zadovoljstvo zbog priključivanja novih članova. FFC je najveća organizacija u ovom delu Evrope, a od skoro sve svoje priredbe preselila je u Ameriku. Dokaz kvaliteta njihovog rada je potpis Darka Stošića, njihovog šampiona sa UFC-om.

FOTO:PRIVATNA ARHIVA

Aleksandar Ilić i Stefan Negucić deo su Ahilej borilačke akademije, jednog od najboljih MMA klubova kod nas, dok Duško Todorović dolazi iz Sekutor tima. Sva tri borca nižu uspehe u poslednje vreme. Stefan je na CFL-u radio svoj povratnički meč i nakon šest meseci nastavio niz pobeda, kao i Duško koji je na istom događaju ekspresno završio Šotu Gvasaliju iz Gruzije, a Aleksandar je pobedu upisao na HIT FC-u u Švajcarskoj.

– Ne treba ništa preterano pričati i dodati sem da je Las Vegas oduvek bio grad borenja i tamo su uvek u našem sportu bila najvća dešavanja. Nadam se da ćemo moj tim i ja ostaviti dubok trag tamo, rekao je popularni Džoker nakon potpisivanja ugovora.

Naše borce prvi meč u Americi očekuje u novembru.

(VIDEO:YouTube/KNOCKOUT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter