0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Među poslastice sa Mondijala ubacila se i košarka – ovo su tipovi dana

Objavljeno: 16.06.18 u 10:26

Favoriti su na potezu u utakmicama Svetskog prvenstva u Rusiji, a pored ovih predstava tu su i odlučujuće borbe pod obručima za tutulu.

FRANCUSKA – AUSTRALIJA 1 (1.30)

Nema dileme da paklena družina predvođena Grizmanom ima ogroman kvalitet da na startu lako preskoči ‘kengure’ koji ne bi trebalo da budu žilav rival u odnosu na protivnika koji je u krugu ekipa za visok plasman.

AREGENTINA – ISLAND 1 (1.50)

Ovaj šampionat je veoma bitan za Mesija i drugove da konačno pokažu da su tim, a rival sa severa Evrope je skladan sastav veoma borben koji mora da se shvati ozbiljno, mada tri boda se očekuju na kontu ‘gaucosa’.

HRVATSKA – NIGERIJA 1 (1.80)

Komšije su u prednosti u odnosu na ekipu iz Afrike koja ima dobre pojedince, ali nisu baš moćan kolektiv. ‘Kockastima’ neće biti lako mada se očekuje njihov pun pogodak.

BAJERN – ALBA 1 (1.40)

U Minhenu pada odluka za titulu i plasman naredne sezone u Evroligu, a trener Dejan Radonjić želi da nastavi svoj niz u Nemačkoj posle Crvene zvezde i ima ulogu favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 4.91.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter