1
Ostali sportovi

SP U BASKETU: Nestvarnim šutem Majstorovića Srbija se vratila iz mrtvih i ušla u finale! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.18 u 11:11

Čudesan preokret srpskih basketaša obeležila je neverovatna dvojka o tablu Dejana Majstorovića u samom finišu polufinala protiv Poljske.

Šta sve bi trebalo da se uradi protiv Dušana Domovića Buluta, Dejana Majstorovića, Marka Savića i Stefana Stojačića da bi se ostvarila pobeda?

Poljaci su u Manili na Filipinima pokušali apsolutno sve. I pogađali su iz neverovatnih pozicija. Meč otvorili sa četiri dvojke i vodili sa 8:4, pa čak i 13:7.

Srpski tim se vratio na 13:13, ali je u finiš ponovo Poljska ušla sa prednošću od 19:17 i to uz pogođenu dvojku igrač koji je bio precizan je pokušao namerno da iscenira prekršaj, pa je dobio tehničku grešku.

Dušan Bulut je ubacio ‘kazneni’ penal, a zatim i lako prošao do koša za 19:19. Zatim su Poljaci imali šut za trijumf, pa ga nije pogodio ni Bulut, ali jeste u sledećem napadu Dejan Majstorović i to na kakav način.

Snimak će vam sve reći. Evo zašto, osim zbog prezimena, ovaj igrač srpskog tima nosi naziv ‘Maestro’:

(Izvor: youtube / batalla CONTRA 1XBET)

Srbija u finalu čeka pobednika duela između Slovenije i Holandije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter