0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Azerbejdžanu, ali i Jerevanu

Objavljeno: 29.05.18 u 09:50

Polako se zahuktavaju prijateljaki mečevi reprezentacija i jure se bodovi u malom broju šampionata, pa pored malog izbora mečeva pokušaćemo da skockamo za danas dobitan tiket.

AZERBEJDŽAN – KIRGISTAN GG (2.35)

Dve selekcije koje odmeravaju snage nisu bile baš efikasne tokom kvalifikacija, ali test nema veliki rezultatski značaj tako da taktika ne treba da bude primarna na obe strane, već da se postižu golovi.

JERMENIJA – MALTA GG (2.25)

Domaćin je sa Srbijom nastupao u grupi i znali su dobrim partijama da iznenade favorite, a imaju prednost u odnosu na rivala i očekuje se bar po pogodak na obe strane.

KONSVINGER – Ul KLISA 3 – 5 GOLOVA (1.75)

Odloženi meč Kupa Norveške bi trebalo da donese veoma zanimljiv megdan, koji treba da obeleže golovi dve ekipe, pošto je njihov stil napadački i nema mnogo kalkulacija.

HJK – SJK 1 (1.35)

U Finskoj je ponovo lider Helsinki, koji je posle lošeg početka uhvatio pobednički ritama i nanizali su nekoliko pobeda, pa sledi novi „zicer“ pred mini pauzu.

Ukupna kvota na tiketu je 12.49.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter