0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

BUNDESLIGA: Bajern sa ivice ponora do polufinala, sjajni Jović na pragu tripl-dabla

Objavljeno: 18.05.18 u 00:25

Košarkaši Bajerna slavili su u majstorici četvrtfinala plej-ofa nemačkog šampionata protiv ekipe Frankfurt Skajlajnera sa 90:70 i obezbedili plasman među četiri najbolje ekipe.

Ekipa Djeana Radonjića bila je na ivici eliminacije pošto je nakon tri odigrane utakmice gubila sa 2:1 u seriji, međutim u naredne dve utakmice Bavarci su ubedljivo slavili i plasirali se u polufinale gde ih čeka trostruki uzastponi šapion, ekipe Brose Basket Bamberga.

Svakako među najzaslužnijima za trujumf Bajerna u petoj utakmici bio je maestralni Stefan Jović, koji je u odlučujućem meču bio na granici tripl-dabla.

Plejmejker reprezentacije Srbije je meč završio sa 19 poena, 10 asistencija i sedam skoova i tako predvodio svoj tim do velike pobede.

Pored njega dobar je bio i Džared Kaningem sa 15 poena, dok se kod rivala istakao Kantez Robertson sa19 poena.

Bavarci neće imati previše vremena za odmor pošto polufinalna serije, koja se takođe igra u tri pobede, počinje već u ponedeljak, a Bajern kao prvoplasirani iz regularnog dela u njoj ima prednost domaćeg terena.

U drugom polufinalu igraće Alba iz Berlina i Ludvigzburg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter