0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Čelsi, PAO bije Reala

Objavljeno: 19.04.18 u 10:10

Nastavlja se trka za bodove u najboljim evropskim takmičenjima kao i borbe za plasman u završnicu EvroLige, koja se u maju održava u beogradskoj „Areni“.

BARNLI – ČELSI 2 (1.90)

Posle fascinantnog preokreta protiv Sautemptona od dva gola prednosti, „plavci“ imaju još jedan bitan ispit i pobedom dolaze na korak od plasmana u Ligu šampiona naredne sezone.

LEVANTE – MALAGA 1 (1.90)

Ključan meč za domaćina u borbi za opstanak sa ekipom koja je matematički već ispala, ali u ovakvim predstavama treba biti oprezan mada ekipa iz Valensije ima ogroman motiv i juriće tri boda.

BRIŽ – ŠARLOA 1 (1.40)

Lider igra dobro čitave sezone, ali posle ulaska u plej -of imaju samo zalihu od tri boda i sa pobedom prvom pratiocu Anderlehtu umaćiće na pristojno odstojanje pred finiš trke.

PANATINAIKOS – REAL 1 (1.50)

Razbijanje u prvom meču pre dva dana dobra je uvertira da domaćin i večeras sruši Madriđane koji pored pada forne imaju dosta personalnih problema tako da „zeleni“ imaju velike šanse za trijumf.

Ukupna kvota na tiketu je 7.58.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter