0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Subotici, ali i Argentini

Objavljeno: 18.03.18 u 10:45

Bogata ponuda je pred nama, ovih dana smo pogađali dobre kvote, mada nikako ceo tiket, ali smo danas uvereni u dobitak, evo kvota kladionice ‘MaxBet’.

MARSEJ – LION 1 (1.95)

Derbi Lige jedan u kome bi domaćin mogao da prebrine veliku brigu, a to je plasman u Ligu šampiona. Marsej je favorit protiv Liona koji je pokazao protiv CSKA iz Moskve mnoge slabosti.

ATLETIKO TUKUMAN – BOKA JUNIORS GG (2.00)

Atletiko je fenomenalan na svom terenu, a Boka je više puta pokazala da nije neranjiva. Tevez i drugari su favoriti, mada mi vidimo po gol sa obe strane. Kvota je zaista lepa.

SPARTAK – RAD 3+ (1.90)

Utakmicu koju u znaku 1X2 ne možete da uhvatite. Bilo je tu raznih ‘smicalica’ prethodnih sezona, Rad je slavio u Subotici, pa onda Spartak na Banjici. Danas verujemo u golove. Jednima i drugima gori pod nogama, Evropa i opstanak su u igri.

ĆERO – PENJAROL 2 (1.90)

Kad ne znate koji par još da dodate na tiket kako biste pojačali kvotu, onda ne razmišljajte, stavite Penjarol, gde god on igrao.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 14.07.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter