2
Ostali sportovi

PARTIZAN: Hvala ti, Zvezdo!

Objavljeno: 14.03.18 u 11:08

Dok su u dva najpopularnija sporta u Srbiji vodi ‘rat’ između večitih rivala, u vaterpolu ne bi mogli da opstanu jedni bez drugih, pobeđuje prijateljstvo.

Muke za šampiona Partizan se nastavljaju. Zbog katastrofalne finansijske situacije u klubu nemaju novca da plate mazut za zagrevanje vode, te su i teninzi na Banjici otkazani. U pomoć crno-belima priskočio je ‘ljuti rival’ u bazenu Crvena zvezda.

– Najveći problem je što 250 dece često nema redovne treninge. Voda bude hladna, pa u granicama normale… Ni u ponedeljak i utorak nismo bili na svom bazenu. Hvala Crvenoj zvezdi i Dejanu Saviću, dali su nam termine u ova dva dana. Tu saradnja nikad nije bila sporna, bilo je tako još dok je i Vlada Vujasinović bio ovde. Hvala i drugim klubovima, primaju naše mlađe kategorije na sparinge – istakao je trener Partizana Stefan Ćirić za Sportski žurnal.

Pravi primer kako bi trebalo u fudbalu i košarci da se ponašaju čelnici dva kluba, dobro, možda bez zajedničkih sparinga. A pitanje za državu glasi, da li je cilj da nam se ugasi najtrofejniji sport u poslednjih 25 godina?

0
0

2 Komentara

  1. Ко је министар спорта? Ради ли ишта? Није ми спорно, да се разумијемо, ради ли се о Партизану, Звезди, Војводини или неком другом… угасићемо ватерполо а толико нам је радости доносио током година кад нисмо знали одакле нам удара у главу. Дајемо пре на милион глупости, а дјеца се лијече смс-овима, гладна су и без гријања, спортови и клубови се гасе… једино што је у служби здравља у држави… дјеца и физичка активност (спорт)

    0
    0
    Odgovori
    • Наравно, овдје је изостао коментар оних који редовно пљују било једне било друге.

      Браво момци!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter