0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Mančesteru i Londonu, Čuka ruši Borac u Čačku

Objavljeno: 07.03.18 u 10:23

Posle Reala i Liverpula čekaju se novi putnici za četvrtfinale Lige šampiona, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet“.

M. SITI – BAZEL 3 – 5 GOLOVA (1.70)

Bez obzira što je domaćin završio posao u Švajcarskoj i što se ocekuje sa Gvardiola malo kombinuje sastav, golovi bi treblo da obeleže ii revanš.

TOTENHEM – JUVENTUS GG (1.85)

Londonski megdan biće veoma intresantan, a pogotovo pokusaj Italijana da se izbore za prolaz posle remija u Torinu (2:2), pa se ponovo očekuju golovi na obe strane, u predstavi na čuvenom „Vembliju“.

BORAC – ČUKARIČKI 2 (1.50)

Nema dileme da su Čačani ozbiljan kandidat da naredne sezone igraju u nizem rangu, a i pored promene trenera domaćina, Beograđani bi trebalo da da upišu tri boda i nastave trku za plasman u Evropu.

ŠIROKI BRIJEG – KRUPA 1 (1.45)

Domaćin je uhvatio zalet posle starta nastavka i igraju dobro na svom terenu, pa se može da se očekuje pun pogodak i upisivanje nova tri boda protiv solidnog rivala.

Ukupna kvota po kladionici “ Maxbet“ je 6.84.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter