0
Atletika

ČESTITKE: Predsednik Vučić primio Ivanu Španović i strelce

Objavljeno: 06.03.18 u 12:35

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Ministar za sport i omladinu Vanja Udovičić primili su danas Ivanu Španović i strelce.

Ivana Španović je prvak sveta u skoku u dalj. Strelci su osvojili pregršt medalja na Evropskom prvenstvu. Dovoljan razlog da predsednik Srbije Aleksandar Vučić primi naše uspešne sportiste.

– Čestitam na izvanrednim uspesima. Svi mi koji navijamo i volimo Srbiju ponosni smo na vas. Ivana mi je rekla ds je to za nju podrazumevajuće, da je očekivala i da je to za nju normalno. Britni Ris je četiri godine starija, video sam u novinama da je Haike Dreksler skakala do 40, znači imamo još jedno 12 godina medalja – rekao je Aleksandar Vučić, a onda se obratio strelcima:

– Uveren sam da će sve da se vrati u Tokiju i pomoći ćemo kao država. U Riju sa. prognozirao osam medalja, verujem da će streljštvio kao sport koji nam je u kontinuitetu donosio medalje doneti dve-tri u Tokiju. Molim sve iz Saveza da kažu šta je potrebno da pomognemo da osvoje dve-tri medalje u Japanu. Naš je cilj da se da sa sledećih Igara donesemo najmanje 12 medalja i spremni smo da pružimo najbolje uslove i pomognemo.

Ivana Španović je predsedniku poklonila svoju sliku sa zlatnom medaljom oko vrata, dok su strelci poklonili dres sa svim potpisima osvajača medalja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter