0
Ostali sportovi

EP U RUKOMETU: Crna Gore bez šansu protiv Nemačke, katastrofa Češke protiv Španije

Objavljeno: 13.01.18 u 20:00

Do ovog momemta odigrane su prve utakmice u okviru grupa C i D, u kojima favoriti nisu imali težak zadatak.

Nemačka nije imala većih problema protiv selekcije Crne Gore, slavivši sa 32:19 (17:9) u premijernom meču C grupe.

Susret u Zagrebu nije doneo nikakvu neizvesnost, pošto su Nemci već nakon nešto više od trećine meča imala 10 golova prednosti, a na poluvreme su poneli osam golova viška.

Već tada je bilo jasno da Crna Gora samo čudom može izbeći poraz, a kako ekipa Kristijana Prokopa nije posustajala ni u nastavku na kraju su zabeležili vrlo ubedljiv trijumf.

Najefikasniji na utakmici bio je Uve Genhajmer sa devet pogodaka, dok je Paul Druks dodao pet golova. U redovima Crne Gore najistaknutiji je bio Vladan Lipovina sa sedam golova, dok je Miloš Božović postigao četiri.

Drugi meč ovog popodneva doneo je još manje neizvesnosti, pošto je selekcija Španije prosto pregazila Češku sa 32:15 (16:9), u prvom meču D grupe

„Crvena furija“ je posebno furiozna bila u drugom poluvremenu, kada su rivalima dopustili svega šest pogodaka za 30 minuta igre.

Kod Španije po pet pogodaka su postigli Fran Sole, Valero Rivera i Raul Entrerios, dok je kod Čeha isti broj golova postigao Stanislav Kasparek.

C GRUPA (ZAGREB)

Nemačka – Crna Gora 32:19 (17:9)

Makedonija – Slovenija

D GRUPA (VARAŽDIN)

Španija – Češka  32:15 (16:9)

Danska – Mađarska

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter