0
Ostali sportovi

NOVO ODLIČJE: Milici Starović svetska bronza!

Objavljeno: 27.08.17 u 13:10

Srpska kajakašica Milica Starović okitila se bronzanom medaljom na Svetskom prvenstvu u češkim Račicama u svojoj najboljoj disciplini k-1 na 200 metara.

Starovićeva je treća prošla kroz cilj sa vremenom 39.564 sekundi, a zanimljivo da je potpuno identično vreme imala i Slovenka Špela Ponomarenko Janić, pa su podelile bronzani podijum.

Zlatnu medalju osvojila je Lisi Karington sa Novog Zelanda, a srebro je na grudima Dankinja Emi Astrand Jorgensen.

Ovo je treća medalja za srpske kajakaše u Češkoj, pošto su pre dva dana Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili zlato u trci na 1000 metara, a Nebojša Grujić i Marko Novaković bronzu na 200 metara.

Čestitku je uputio i ministam omladine i sporta Vanja Udovičića.

– Među tri najbolje kajakašice na svetu je naša sjajna Milica Starović! Energija, trud i nepokolebljiva želja da osvoji medalju za svoju zemlju doveli su Milicu do ovog velikog uspeha na kome joj od srca čestitam! Svaka čast Milice, čestitam i tvom stručnom štabu i Kajakaškom savezu Srbije! – navodi se u čestitki ministra Udovičića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter