0
Ostali sportovi

PRONAĐEN NESTALI VESLAČ: Panici je došao kraj, Mačković zbrinut u Nemačkoj

Objavljeno: 14.08.17 u 15:22

Panika koja je zahvatila mnoge ljubitelje sporta i poznavaoce Veslača Martina Mačkovića, može napokon da splasne.

Naime, kako je Veslački savez Srbije obavestio javnost, Mačković je pronađen u Nemačkoj i zbrinut je, nakon što od subote++ od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Poslednji put bio je viđen u Berlinu pre dva dana, od kada nije imao nikakav kontakt sa porodicom.

– Obaveštavamo javnost da je Veslački savez Srbije od porodice Mačković dobio informaciju da je njihov sin Martin, veslački reprezentativac Srbije i osvajač mnogobrojnih medalja sa najvećih međunarodnih takmičenja, pronađen u Nemačkoj i da je sa njim sve u redu.

– Ovu priliku koristimo da se zahvalimo svima koji su izrazili zabrinutost otkako je porodica Mačković putem društvenih mreža objavila informaciju da su sa Maritnom izgubili svaki kontakt od subote ujutru i da su ubrzo posle toga prijavili njegov nestanak. VSS se, takođe, zahvaljuje Ministarstvu spoljnih poslova Srbije i Interpolu koji su u roku od nešto više od tri sata pronašli našeg veslača – stoji u saopštenju VSS-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter