4
Izjava dana

FOTO: FK Partizan

Optužbe Zvezdana Terzića na račun Partizana

Objavljeno: 09.05.17 u 08:30

– Do pre dva dana sve neregularno iz njihove kuhinje, a sad odjednom se neće oglašavati do kraja prvenstva. Sad neće, kad su napravili takav medijski ambijent da mogu da pokradu sve. A pokrali su.

0
0

4 Komentara

  1. Nije regularno! Da je regularno tvoja bi zvezdana izgubila od Vozdovca 6:0. Toliko vas je sudija spasio nepostojecim penalom i ofsajdima igracima Vozdovca koje je samo onaj mahac video.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je ama bas sve sto je rekao Terza tacno….
    -Zasto Fss nije kaznio partizan oduzimanjem bodova i gubitkom e utakmice na kojoj je igrac nastupao bez lekarskog pregleda koji je obavezan pogotovu za mlade igrace kakav je Vlahovic koji je sporan u toj prici ?
    -Zasto Leonardo nije iskljucen zbog udaranja bez lopte na derbiju sakom stopera Zvezde, ako nije sudija video kao sto nije video prekrsaj napadaca u petercu kod gola partizana nad Manojlovicem mogao je odluku o suspenziji doneti nakon odgledanog snimaka ali NIJE ?
    -Zasto Leonardo nije iskljucen na mecu protiv Vojvodine kada je udario bez lopte Planica i ako nije zasto nakon pregledanog snimka to nije uradio FSS ili Sudiska organizacija ?
    -Zasto stadion nije pod suspenzijom kada navijaci nazovi partizana skandiraju sramne uvrede igracima i jednostavno klubu Vojvodina, vredjaju ih na rasnoj osnovi ?
    -Zasto novine i mesiji napadaju bez dokaza sve klubove a najvise Zvezdu a jedini klub koji se hvali je partizan ?
    E pa dragi moji navijaci Zvezde, neka vam bude jasno jednom za svagda da nas klub ne treba nikada porediti sa partizanom, nikada ne treba biti realan kada su oni u pitanju, nikada ne treba priznati greske ucinjene na njihovu stetu ijako su ocigledne, treba ih blatiti, pljuvati sa svih strana jer to oni nama rade, ne treba glumiti gospodu prema njima vec biti surov i iskren, trebamo i mi postaviti u Sportu, Zurnalu, Kuriru, Blicu…. nase navijacke novinare koji ce o njima posati isto kao sto oni pisu o nama, otkopati ratne sekire sto se nas tice jer su to oni uradili odavno, tj nikada ih nisu ni zakopali.
    Terza da je lopov za to bi verovatno odgovara, to mu je smesteno iz njihove kuhinje kao sto su smestili Dzajicu hapsenje i pritvor, Cvetkovicu i ostalima, a njihove postenjacine sede mirno jos uvek u svojim foteljama….STOP FER PLEJU PREMA NJIMA jer to nicim nisu zasluzili !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter