6
The Best Of

DOKTOR PETROVIĆ IMA REŠENJE: Ovako treba da se zovu Zvezda i Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.17 u 10:47

Doktor Miroljub Petrović postao je apsolutni internet hit posle emisije na ‘Balkan infu’ kada je govorio o sekti, dilerima droge, religiji, ali i Novaku Đokoviću.

U novom gostovanju kontroverzni doktor Petrović je govorio o Zvezdi i Partizanu. On je istakao da bi ova dva kluba trebalo da promene ime i sada se zovu Kokarda i Četnik. Kako sam kaže Delije i Grobari više znaju o istoriji srpskog naroda nego profesori istorije na fakuletetima. Izlaganje o večitima Miroljuba Petrovića možete da pogledate na 1:21:00 snimka.

(Izvor: YouTube/BALKAN INFO – Zvanični kanal)

0
0

6 Komentara

  1. Od svega stosi napisao Ivane, jedino ti je lepo ime, oliti niknejm,ahaha!
    A da s tobom ulazim u raspru, ne to ne zelim sebi da priustim, nije to nas, gospodski stil, dzaba krecis hotsport! Jedino bih da ti kazem da si toliko toga namlatio da se samo moze uociti ogromna frustracija koju si skupljao par decenija. Da ste za zaljenje,jeste a od svega sto si naskrabao samo ima „i“ od istine. Vase klubove u najopularnijim sportovima su pokrali vasi najbolji sinovi, oni koji su pozavsavali u zatvoru i zakrvljeni medjusobnim svadjama oko plena!. Ko je to zaduzio klub 60 mil evra? Mora da je Tole kriv sto ste se samounistavali…Ili Partizan mozda! ? Znam ja taj vas sindrom bizarnih izlika, sve laz do lazi koje ponavljate godinama a sad ste umislili da je to,po onom starom pravilu ponavljanja lazi, i sama istina. Emojti, nije tebi jasno da u vremenu zla pametni ocvrsnu i postanu bolji a oni nagrbaceni na narod upravo na privremenosti uzivanja u opijumu vestackog superma bivaju trajno dentovani.
    {Ako mozes da razumes poentu…?!} Ziv mi bio, i vidimo se na grobarskom slavlju u rupcagi!Zakazujemo vam sahranu uz narikace!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je to uredu sto kaze gospodin Petrovic jednosavno partizan ,moze i da ostane partizan a da stavi kokardu na grbu, ili orla, sa cetiri „es“ …Sta ce druga jadna strana topciderskog brda sta ce oni , oni sta god da stave nece mozi da se zovu crvena zvezda , mozda kako kaze Petrovic ,da se promeni im kopletno ,ali onda ce morati i grba .Sto se tice partizan on nemora da menja ime, ali gani svakako moraju ,jedino da stave sahovnicu onda ne bi morali mislim iste boje ista vera i tako te stvari crveno- bele .

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne mislim da je ovaj bajni dr uopste u pravu. Pogotovo sto izjednacava nesto sto se ne moze izjednaciti. Zvezdu slobodno moze zvati Kokardom ili Cetnikom, sasvim primereno, u pitanju su nijanse,samo izabrati da li vise volite ime muskog ili zenskog roda. Sustina je tu, jer zastitnici i bastinari kokkarda-srpstva , odnosno cetnis tva potpuno odgovara profilu prosecnog zvezdaskog navijastva. Na zalost je to tako. I ruzno i zalosno.! I sto je najgore, taj horski socijalni supstrat tako napadno po medijima lobira i otvoreno zagovara proterivanje JSD Partizan iz sopstvene zemlje! Malo je reci da je to ogavno i necivilizacijski , a na veliku zalost niko da se ni ne osvrne na to iz SDCZ i kaze da to nije ni dobro ni lepo a ni pametno i konacno, ubistveno je i za samo SDCZ. AKo misle da ce ubijanjem JSD da sebe ucine vecim i vecnim, grdno se varaju.Partizan, nasuprot CZ, uporno zadrzava naziv SD kao Jugoslovenskog, internacionalnog, nenacionalistickog ,ali nacionalnog u meri pripadnosti drzavi i njenog patriotskog predstavljanja, Ne mesajte Partizan u to, to je potpuno nekorektno, Partizan bastini potpuno drugi tip, ne retrogradni vec moderni i okrenut buducnosti, cistog sportskog patriotizma, bez retrogradnosti i nazadnih ideologija stranih sportskom bicu,koje su toliko zla donele srpskomnarodu,a sada nanose mnogo stete srpskom sportu!

    0
    0
    Odgovori
    • Teodore, pretpostavljam da se nisi oglasavao protekle decenije kada je drzava na sve nacine pokusavala da ostavi samo jedno sportsko drustvo na mapi Srbije. Delimicno je i uspela u tome jer se nekoliko klubova iz Sd Crvena Zvezda i ugasise. Nisu se placali porezi, menjali su se zakoni usred noci, prisvajali se bazeni, otimali se igraci, postizali kosevi iz auta, gepekovale sudije, premlacivali rivali na terenu…Tada je sve bilo kako treba. Tada nije bilo dobro za srpski sport da postoji jaka Zvezda kako rece jedan veliki manipulator. Za vas je zagovaranje poziv na poreklo i razlog postojanja a nije zagovaranje tvrdnja ste svoj razlog postojanja i ostvarili a to je nestanak Crvene Zvezde, pominjanjem nekakvog FMP-a, Ilir-a i Dive, zaboravljate Igokeu, Tudjmana i Stepinca, secate se Krcuna, Covica i Terzica..Izbrisasmo titule od Sajbera, Olimpije u 100. minutu, a vrlo dobro znamo da ne treba Zvezdi dati titulu iz 46. jer to tad nije bila Zvezda, nije bila Srbija. Razumem da trenutno zbog niza losih koraka osecate nesigurnost, posledica je to krize identiteta, selektivnog pamcenja, neciste savesti i amnezije. Mrznja vas je dovela dotle, ona ce vas, ako ne progledate, priznate sebi ko ste stvarno, potpuno unistiti, jer sto bi moj narod rekao a vasi navijaci time bave, ko 7 decenija drugome jamu kopa, sta moze da ocekuje?

      0
      0
      Odgovori
  4. SVI znamo odlicno ko su bili ‘domaci izdajnici i sluge svakog okupatora, svakog rezima i vlasti, a TO sigurno nisu bili PARTIZANi .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter