0
Ostali sportovi

ZAVRŠENE JESENJE LIGE GOLF KLUBOVA: Simić i Jergović slavili na Adi

Objavljeno: 26.10.16 u 15:10

Dejan Simić i Dragana Andrejević pobednici su jesenje lige Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji koja se održavala sredom tokom septembra i oktobra meseca.

Simić je slavio u prvoj kategoriji, zahvaljujući pre svega pobedi u finalnoj rundi, do koje je bio u zaostatku u odnosu na Radomira Beloševca. Treće mesto u ukupnom plasmanu zauzeo je Borislav Todorović. Simić je u finalu trijumfovao sa 36 neto poena, ispred Gorana Lalovića sa 33 i Beloševca koji je imao 31.

U drugoj kategoriji Dragana Andrejević je sa 20 osvojenih bodova u finalnoj rundi završila ubedljivo ispred Ognjena Mićića, koji je bio u vođstvu, dok su na trećem i četvrtom mestu bili Jelena Đurđić i Mirko Milatović. U finalnoj rundi Dragana Andrejević je skupila 33 neto poena, Milatović je imao 31, a Jelena Đurđić 30.

Na Adi je završena i jesenja liga Golf kluba Sava, a pobede su ostvarili Branislav Jergović u prvoj, odnosno Aleksandar Koprivica u drugoj kategoriji. Jergović je tokom sezone ostvario dve pobede, a bio je najbolji i u finalnoj rundi. I Koprivica je ostvario dva trijumfa tokom sezone, a u finalu je zauzeo drugu poziciju iza Gorana Pajkića. Organizatori su se zahvalili svim učesnicima, koji su odigrali finalnu rundu uprkos lošim vremenskim uslovima.

Inače, liga Golf kluba Sava, uz podršku Golf kluba Beograd imala je humanitarni karakter, pošto je prikupljena donacija za Blic fondaciju „Srce za decu“ u iznosu od 90.000 dinara. To je samo jedan u nizu humanitarnih angažovanja GK „Sava“, pošto su pre dve godine donirana sredstva za pomoć ugroženom stanovništvu od poplava, a sa ovogodišnjeg Sava Čelendža poklonjeni su vaučeri Belmedike sportskom udruženju Specijalna Olimpijada.

Sezona turnira na terenima Golf kluba Beograd završava se u subotu, kada će se odigrati tradicionalni turnir parova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter