0
Ostali sportovi

MEMORIJAL ‘ALEKSANDAR PETROVIĆ’: Pobede Amele Terzić i Elzana Bibića

Objavljeno: 12.10.16 u 23:30

Atletičari Novog Pazara Amela Terzić i Elzan Bibić pobedili su večeras u Ćupriji na tradicionalnoj 71. uličnoj trci „Memorijal Aleksandar Petrović“.

Reč je o trci seniora a Terzićeva je pobedila u konkurenciji žena na 2.400 metara, dok je Bibić pobedio u konkurenciji muškaraca na 3.000 metara.

Drugo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Biljana Cvijanović Crvena zvezda Beograd, a treće Teodora Simonović Novi Pazar.

U konkurenciji muškaraca, drugo mesto osvojio je Bene Bornovis iz Mađarske, a treće Osman Junuzović iz Doboja (BiH).

Pehare i nagrade pobednicima uručio je predsednik opštine Ćuprija, koji je i otvorio takmičenje, Ninoslav Erić.

Održano je ukupno 12 trka, od predškolskog uzrasta koji su trčali 150 metara, do senorske trke na kojima je učestovalo oko 600 atletičara iz 50 gradova Srbije, Mađarske, Makedonije, Hrvatske i Kenije. Trke je pratilo oko 1.500 gledalaca.

Trke je pratio i v.d generalnog sekretara Atletskog saveza Srbije Dane Korica, bivše reprezentativke Vera Nikolić, Snežana Pajkić i reprezentativac Dragan Zdravković.

U Ćupriji će 5. novembra biti održano i Balkansko prvenstvo u atletici, na kome će učestovati 15 zemalja ovog poluostrva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter