7
Ostali sportovi

SKANDALOZNO I NEČUVENO: Policija sprečila slavlje Štefanekovih! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.16 u 19:05

Davor Štefanek juče je Srbiji doneo prvu medalju na Olimpijskim igrama u Riju i to zlatnu. Za neverovati je da je u Subotici prekinuto slavlje njegove porodice.

Porodica i prijatelji su tokom poslepodneva otišli u jedan ugostiteljski objekat nedaleko od glavne Željezničke stanice kako bi zajedno gledali Davora

Gledali su meč i radovali se njegovim uspesima.

 – Bili smo veseli, odlično raspoloženi, niko nije bio ni približno pijan, niti se pravila bilo kakva šteta. Samo smo bili srećni zbog našeg Davora, pevali smo i veselili se u kafiću, a onda su nam došla dva policajca, koja su prvo bila u uglu lokala, pa su nam onda prišli i upozorili nas da ne smemo da se radujemo! Rekli su da smo preglasni! Ja sam im rekla, da li znate da je ovo moj sin, on se bori za Srbiju, mi smo njegova porodica, samo smo malo veseli, ne pravimo probleme, ali oni nisu htjeli da čuju, već su besno još jednom naredili da budemo tiši i otišli. Mnogo mi je žao što su se tako poneli, mi smo pošteni i ozbiljni ljudi, bili smo presrećni zbog našeg Davora, rekla je Davorova majka za Subotica.com.

SKUPO GA KOŠTALO: Koju cenu je bivši selektor morao da plati zbog Davorove medalje (FOTO)

 – Nema veze, nek’ je on nama osvojio medalju, mi ćemo slaviti svim srcem i to zadovoljstvo ne mogu da nam oduzmu, rekao je Davorom otac.

Finalni meč iz Rija porodica, familija i prijatelji, odgledali su onako kako su želeli, u svom domu.

(Izvor:youtube/Subotica Grad na dlanu)

0
0

7 Komentara

  1. Treba vratiti narodnu miliciju da čuva narod od kapitalističke policije. Prva glupost u Srbiji je bilo vračanje imena „žandar“ a zna se da je žandar sinonim u narodu nekog ko je taj narod tlačio u interesu gospode.I ono najgore u tu i takvu policiju primaju bez psihotesta pa se onda dešavaju ovakve stvari.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo prosto.Ako zakon kaze da nema histerije,moze da osvoji i 6 medalja,nema nespavanja.Koga boli ‘upe da dal je neko dobio 7icu ili medalju..

    0
    0
    Odgovori
  3. Upravu si pogotovo to tamo ima dosta separatista tako da im to smeta SRBIJA da je zlato za nedaj boze vojvodinu da vidis kako bi se radovali.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bolesnog psihopatu kancelara toliko tresu kompleksi da cak ne moze da podnese kad Grobari donose zlata Srbiji.Prosto neverovatno sta se radi u Smdiji Krcuniji.Bando fasisticka doci ce dan naplate za sva zla sto uciniste.Ovo ni Franko nije radio Barsi,a i sam Hitler nije ovakav bio prema ricvalima njegovog miljenika Salkea!

    0
    0
    Odgovori
  5. Pod hitno uhapsiti i suspendovati te pubove,koji su to zabranili.Garant nisu naklonjeni nasoj državi već neki separatistički orjentisani.Teško im je palo srpsko zlato.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter