Davor Štefanek juče je Srbiji doneo prvu medalju na Olimpijskim igrama u Riju i to zlatnu. Za neverovati je da je u Subotici prekinuto slavlje njegove porodice.

Porodica i prijatelji su tokom poslepodneva otišli u jedan ugostiteljski objekat nedaleko od glavne Željezničke stanice kako bi zajedno gledali Davora


Gledali su meč i radovali se njegovim uspesima.

 – Bili smo veseli, odlično raspoloženi, niko nije bio ni približno pijan, niti se pravila bilo kakva šteta. Samo smo bili srećni zbog našeg Davora, pevali smo i veselili se u kafiću, a onda su nam došla dva policajca, koja su prvo bila u uglu lokala, pa su nam onda prišli i upozorili nas da ne smemo da se radujemo! Rekli su da smo preglasni! Ja sam im rekla, da li znate da je ovo moj sin, on se bori za Srbiju, mi smo njegova porodica, samo smo malo veseli, ne pravimo probleme, ali oni nisu htjeli da čuju, već su besno još jednom naredili da budemo tiši i otišli. Mnogo mi je žao što su se tako poneli, mi smo pošteni i ozbiljni ljudi, bili smo presrećni zbog našeg Davora, rekla je Davorova majka za Subotica.com.

SKUPO GA KOŠTALO: Koju cenu je bivši selektor morao da plati zbog Davorove medalje (FOTO)

 – Nema veze, nek’ je on nama osvojio medalju, mi ćemo slaviti svim srcem i to zadovoljstvo ne mogu da nam oduzmu, rekao je Davorom otac.

Finalni meč iz Rija porodica, familija i prijatelji, odgledali su onako kako su želeli, u svom domu.

(Izvor:youtube/Subotica Grad na dlanu)